Dečji klub

Dečji klub Narodnog muzeja okuplja svu decu i roditelje zainteresovane da deo svog slobodnog vremena provedu družeći se u muzeju uz različite vidove edukacije i učenja na drugačiji, zabavan način.

Muzejske radionice odvijaju se u dane vikenda u okviru naše stalne postavke, kao i na postavkama povremenih ili gostujućih izložbi. Svi članovi Kluba obaveštavaju se o programima putem mejla, kao i putem kanala društvenih mreža.

Pristupnicu za dečji klub možete skinuti ovde.

Popunjenu pristupnicu pošaljite putem mejla na adresu  radionice@narodnimuzej.rs  .

Sve edukativne aktivnosti u Muzeju redovno najavljujemo na našem sajtu i putem društvenih mreža.

Za sve informacije, kao i za zakazivanje grupnih i školskih poseta sa stručnim vođenjem, možete se obratiti našem Odeljenju za rad sa publikom i odnose sa javnošću na broj telefona 060/8075035, ili mejl radionice@narodnimuzej.rs .

O cenama ulaznica kao i pristupačnosti Muzeja možete se informisati ovde.

Tin Klub

Tin Klub Narodnog muzeja nastao je sa željom da u Muzeju okupimo mlade koji su zainteresovani da deo svog slobodnog vremena provedu sa nama, gde će kroz različite radionice i aktivnosti upoznati Narodni muzej, ali i pomoći nam da njihove vršnjake zainteresujemo za naše aktivnosti i rad. Sve muzejske radionice odvijaju se u dane vikenda u okviru naše stalne postavke, kao i gostujućih i povremenih izložbi.

Svi članovi Kluba obaveštavaju se o programima i terminima putem mejla, kao i putem kanala društvenih mreža.

Pristupnicu za Tin klub možete preuzeti ovde.

Popunjenu pristupnicu pošaljite mejlom na adresu edukacija@narodnimuzej.rs .

Pročitajte više