U Maloj galeriji Narodnog muzeja, 07. novembra u 19 časova, biće otvorena izložba njujorškog umetničkog fotografa ROBA VUDKOKSA. koji potpisuje vizuelni identitet  sedamnaestog Beogradskog festivala igre 2020.

 

Rob Vudkoks je umetnički i modni fotograf  koji živi na relaciji Los Anđeles, Njujork i Meksiko siti. Svoj talenat za fotografiju demonstrira sa neupitnom i zaraznom strašću. Radi za brojne poznate i ekskluzivne brendove. Potpisao je na stotine stranica različitih američkih modnih časopisa i izlagao radova u 25 svetskih metropola. Često producira projekte koji podižu svest o različitim društvenim temama, drži radionice i podučava mlade širom sveta.

 

Beogradski festival igre i Narodni muzej u Beogradu su saradnju započeli još sa prvim edicijama festivala, donoseći raznovrsne aktivnosti namenjene najširoj publici i podsećajući muzejsku publiku na umetničku igru. Najavljujuči 17. Beogradski festival igre „Čiste senzacije“ posetiocima Narodnog muzeja omogućavamo da zakorače u svet izvođačkih umetnosti.

Ulaz sa Trga republike.

Izložba traje do 17. novembra.