Дечји клуб

Дечји клуб Народног музеја окупља сву децу заинтересовану да део свог слободног времена проведу дружећи се у музеју. Музејске радионице одвијају се у дане викенда на поставкама повремених или гостујућих изложби. Сви чланови Клуба обавештавају се о програмима и терминима електронском поштом или посебно дизајнираним позивницама.

Са следећег линка преузмите приступницу: Приступница за Дечји клуб

Попуњену форму пошаљите путем електронске поште на адресу eduka@narodnimuzej.rs или регуларном поштом на адресу: Народни музеј, Одељење за едукацију, Трг Републике 1а, 11000 Београд

Дечји клуб на Facebook-у: www.facebook.com/decaimladi

Едукативне активности у нашим просторима редовно најављујемо на нашем сајту и путем друштвених мрежа. За остале информације, као и за заказивање групних и школских посета са стручним вођењем, можете се обратити нашем Одељењу за рад са публиком и односе с јавношћу. (060/8075035, eduka@narodnimuzej.rs)

Тин Клуб

Тин Клуб Народног музеја окупља све младе заинтересоване да део свог слободног времена проведу дружећи се у музеју. Музејске радионице одвијају се у дане викенда на поставкама повремених или гостујућих изложби. Сви чланови Клуба обавештавају се о програмима и терминима електронском поштом или посебно дизајнираним позивницама.

Са следећег линка преузмите приступницу: Приступница за Тин клуб

Попуњену форму пошаљите путем електронске поште на адресу edukacija@narodnimuzej.rs или регуларном поштом на адресу: Народни музеј, Одељење за едукацију, Трг Републике 1а, 11000 Београд

Прочитајте више