Dečji klub

Dečji klub Narodnog muzeja okuplja svu decu zainteresovanu da deo svog slobodnog vremena provedu družeći se u muzeju. Muzejske radionice odvijaju se u dane vikenda na postavkama povremenih ili gostujućih izložbi. Svi članovi Kluba obaveštavaju se o programima i terminima elektronskom poštom ili posebno dizajniranim pozivnicama.

Sa sledećeg linka preuzmite pristupnicu: Pristupnica za Dečji klub

Popunjenu formu pošaljite putem elektronske pošte na adresu  radionice@narodnimuzej.rs  ili regularnom poštom na adresu: Narodni muzej, Odeljenje za rad sa publikom i odnose s javnošću, Trg Republike 1a, 11000 Beograd

Dečji klub na Facebook-u: www.facebook.com/decaimladi

Edukativne aktivnosti u našim prostorima redovno najavljujemo na našem sajtu i putem društvenih mreža. Za ostale informacije, kao i za zakazivanje grupnih i školskih poseta sa stručnim vođenjem, možete se obratiti našem Odeljenju za rad sa publikom i odnose s javnošću. (060/8075035,edukacija@narodnimuzej.rs )

Tin Klub

Tin Klub Narodnog muzeja okuplja sve mlade zainteresovane da deo svog slobodnog vremena provedu družeći se u muzeju. Muzejske radionice odvijaju se u dane vikenda na postavkama povremenih ili gostujućih izložbi. Svi članovi Kluba obaveštavaju se o programima i terminima elektronskom poštom ili posebno dizajniranim pozivnicama.

Sa sledećeg linka preuzmite pristupnicu: Pristupnica za Tin klub

Popunjenu formu pošaljite putem elektronske pošte na adresu edukacija@narodnimuzej.rs ili regularnom poštom na adresu: Narodni muzej, Odeljenje za edukaciju, Trg Republike 1a, 11000 Beograd

Pročitajte više