Program Narodnog muzeja za decu školskog uzrasta obuhvata vođenja kroz stalnu postavku, povremene i gostujuće izložbe, kao i radionice koje se održavaju u našem prostoru za edukaciju.

Stručna vođenja prilagođena su gradivu, kao i planu i programu nastave. Vreme trajanja vođenja je oko sat vremena, sa mogućnošću da se vođenje prilagodi svakoj grupi i stavi akcenat na određeni deo stalne postavke.

Kroz radionice, deca su u prilici da kroz poznate školske predmete kao što su srpski jezik, likovna kultura ili istorija (za decu starijeg školskog uzrasta) saznaju nešto novo i upotpune postojeća znanja na kreativan i dinamičan način. Radionice traju oko sat i po vremena i postoji mogućnost da se prilagode po potrebi grupe.

Ponudu programa za predškolske ustanove preuzmite ovde.
Formular prijave za predškolske ustanove preuzmite ovde 

Ponudu programa za učenike od 1-4. razreda preuzmite ovde.
Formular prijave za učenike od 1-4 razreda preuzmite ovde

Ponudu programa za učenike od 5-8. razreda preuzmite ovde.
Formular prijave za učenike od 5-8 razreda preuzmiteovde 

Ponudu programa za učenike srednjih škola preuzmite ovde.
Formular prijave za učenike srednjih škola preumite ovde 

Ponudu programa za Muzej Vuka i Dositeja – za osnovne i srednje škole preuzmite ovde 
Formular prijave za Muzej Vuka i Dositeja – za osnovne i srednje škole preuzmite ovde 

U okviru školskog programa, u ponudi imamo i poseban program namenjen za škole iz udaljenih sredina – Narodni muzej na času. Više o programu možete saznati ovde.

Za sve informacije, kao i za zakazivanje grupnih poseta sa stručnim vođenjem, možete se obratiti našem Odeljenju za rad sa publikom i odnose sa javnošću na broj telefona 060/8075035 ili putem mejla na edukacija@narodnimuzej.rs .

Pročitajte više